Ik wil…

Beter om kunnen gaan met de computer.
Beter om kunnen gaan met de computer
Meer leren

Ik wil…

Beter Nederlands leren schrijven en spreken.
Beter Nederlands leren schrijven en spreken.
Meer leren

Ik wil…

Beter leren rekenen/omgaan met geld.
Beter leren rekenen/omgaan met geld.
Meer leren

DigiTaalhuis Cranendonck

Wil je graag beter Nederlands leren of juist schrijven? Jezelf redden met rekenen? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar DigiTaalhuis Cranendonck in Budel!
In het DigiTaalhuis helpen we je op weg naar activiteiten of trainingen die bij jouw vraag passen. Je vindt er leermateriaal en kunt er andere mensen ontmoeten. Ook ben je er welkom als je een taalmaatje zoekt of meer wilt weten over inburgeren.

Samen zorgen we ervoor dat ook jij een e-mail kan schrijven op de computer of een formulier kunt invullen voor de Belastingdienst. Of we helpen je bij het leren voorlezen van de (klein)kinderen, beter rekenen of het lezen van correspondentie van organisaties. Wat je doel ook is, kom langs!
In totaal hebben circa 170.000 Brabanders moeite met lezen en schrijven. Zij zijn tussen de 16 en 65 jaar oud.

Contact

DigiTaalhuis Cranendonck (bij Cordaad Welzijn)
Dr. Ant. Mathijsenstraat 15
6021 CL Budel
Coordinator DigiTaalhuis Ilse van Gerven
+31 (0)6 4520 9453
i.vangerven@bibliotheekdekempen.nl

Samenwerking

Het DigiTaalhuis Cranendonck is een initiatief van meerdere organisaties. Zij hebben in een overeenkomst vastgelegd wat ze willen bereiken en hoe ze gaan samenwerken. De gemeente Cranendonck, Cordaad Welzijn, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen zijn allen partners.